Master în Dezvoltare Internațională şi Migrație

Centrul pentru Studiul Comparat al Migrației este partener în cadrul Masteratului în Dezvoltare Internațională şi Migrație de la Facultatea de Ştiințe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Masteratul oferă cursuri teoretice și aplicate care abordează teme de interes national, regional și global. Acest masterat este primul program din România care oferă o specializare pe tema dezvoltării internaționale si migrației.

În timpul programului de masterat poti aplica la internshipuri în cadrul institutiilor statului român precum Agenția Română de Dezvoltare, Administrația Prezidențială, în organizații precum PATRIR, LADO, Fundatia pentru Dezvoltarea Popoarelor dar și in organizații internaționale specializate pe dezvoltare si migratie precum UNHCR. După finalizarea studiilor, poți activa în organizații internaționale, ONG-uri din România, corporații, instituții publice sau poți profita de toate oportunitățile de voluntariat internațional oferite de EUAid.

Informații suplimentare aici:

http://stiintepolitice.fspac.ubbcluj.ro/romana/programe-academice/masterat/masteratul-de-dezvoltare-internationala